Vizualizați cele 15 produse

O pardoseală flotantă fără PVC, cu o colecție extinsă de finisaje din lemn, proiectată pentru a rezolva problemele în zonele rezidențiale și comerciale cu trafic intens.

 

wood RESIST ECO ne pune la dispoziție un nivel remarcabil de confort, oferit de structura sa din plută multistrat, cu o placă de plută integrată, de 2,2 mm.

 

Această soluție de pardoseală din plută, concepută să reziste în timp, oferă o garanție de până la 25 de ani de confort, durabilitate și performanță.

 

Parchet wood RESIST ECO 

Vizualizați cele 14 produse

Soluția ideală pentru cei care caută o pardoseală aspectuoasă, fără a compromite performanța.

 

Stratul final de uzură, garantează o rezistență puternică, permițându-i utilizarea în zone comerciale cu trafic intens.

 

Datorită structurii sale din plută multistrat, cu o placă din plută de 1,2 mm integrată, această podea flotantă garantează o atmosferă mai silențioasă, caldă și confortabilă în orice spațiu.

Parchet wood RESIST 

Familia de pardoseală Wood, vă oferă frumusețea clasică a texturii lemnului, combinat cu o structură din plută multistrat care oferă un sentiment mai ridicat de confort și performanță. Conceput pentru a rezista nevoilor vieții de zi cu zi. Descoperă mai multe imagini realiste cu nuanțe din lemn, alături de soluții tehnice diferite, potrivite pentru fiecare spațiu - rezidențial sau comercial.

 

 

 

Vizualizați cele 21 produse

Durabil în timp, wood ESSENCE conbină proprietățile naturale a plutei cu cea mai recentă tehnologie de imprimare digitală, într-un format lung de scândură, pentru un aspect sofisticat și contemporan în orice încăpere.

 

Cu imagini realiste impresionante, această soluție flotantă este potrivită pentru cele mai exigente spații rezidențiale și zone comerciale cu trafic moderat.

 

Finisajul său subliniază frumusețea lemnului, în timp ce stratul său de plută aglomerată, de 3,2 mm grosime, oferă o izolație termică și acustică excepțională.

 

Pardoseală wood ESSENCE 

Vizualizați cele 12 produse

Soluție flotantă care combină confortul superior al plutei, cu un strat de vinil de lul(LVT) pentru un aspect de lemn extrem de realist.

 

wood GO este un parchet prietenos cu bugetul care se potrivește nevoilor oricărui spațiu sau proiect, de la rezidențiale, până la zonele comerciale cu trafic moderat sau intens.

 

Performanță la un buget accesibil, este premisa wood GO, cu sentimentul de confort garantat.       

Pardoseală wood GO 

parchet pluta, pluta, produse pluta