Confort termic și fonic - într-un cuvânt: PLUTA

Deoarece protejează trunchiul plantei de agenți externi (căldură, frig, umiditate), pluta crează mediul de confort și siguranță a locuinței, dacă este utilizat în izolarea termică și acustică a acestuia.

 

În natură, pluta face deja ceea ce ar trebui să facă pereții unei case bune: izolați din punct de vedere termic și creați o barieră acustică eficientă între interior și exterior.

 

Acest material natural este:

- natural,

- sănătos,

- non-toxic,

- biologic pur inalterabil,

- rezistent la apă,

- respirabil,

- rezistent la trecerea timpului (pluta este singura scoarță de copac, ce nu putrezește niciodată),

- durabil,

- ecologic,

- impact zero asupra naturii de asemenea,

- izolarea unei locuințe cu plută,

- înseamnă un superbonus de cel puțin 110%, deoarece crește eficiența energetică a unei clădiri cu două clase, astfel rezultând o scădere semnificativă a costurilor energetice.

Deoarece protejează trunchiul plantei de agenți externi (căldură, frig, umiditate), pluta crează mediul de confort și siguranță a locuinței, dacă este utilizat în izolarea termică și acustică a acestuia. În natură, pluta face deja ceea ce ar trebui să facă pereții unei case bune: izolați din punct de vedere termic și creați o barieră acustică eficientă între interior și exterior. Acest material natural este:

- Natural

- Sănătos
- Non-toxic
- Biologic pur
- Inalterabil
- Rezistent la apă
- Respirabil
- Rezistent la trecerea timpului (pluta este singura scoarță de copac, ce nu putrezește niciodată)
- Durabil
- Ecologic
- Impact zero asupra naturii
De asemenea, izolarea unei locuințe cu plută, înseamnă un Super bonus de cel puțin 110%, deoarece crește eficiența energetică a unei clădiri cu două clase, astfel rezultând o scădere semnificativă a costurilor energetice.

parchet pluta, pluta, produse pluta