6 motive pentru a alege o izolație cu plută  blondă

08 octombrie 2020

6 motive pentru a alege un sistem de izolație cu plută blondă aglomerată.

 
  1. Performanță ridicată a izolației termice chiar și vara: toate izolațiile, unele mai mult și altele mai puțin, sunt eficiente iarna, dar puține protejează și de căldura verii. Pluta, un izolator cu densitate ridicată, respectiv cu capacitate termică ridicată, izolează atât împotriva căldurii cât și împotriva frigului, de aici rezultând că economiile și confortul sunt garantate.
  2. Rezistență mecanică mai mare decât alte sisteme: impacturile accidentale, furtunile sau grindina, care deseori deteriorează straturile realizate cu alte materiale, nu au niciun efect negativ asupra sistemului de izolație cu plută naturală blondă aglomerată EcoVerd.
  3. Aplicarea: adezivul special respirabil PraKov este răspândit pe întreaga suprafață a panourilor și nu în știfturi, fără utilizarea unor elemente de fixare mecanice, asigurând o stabilitate mai mare și durabilă în timp. Un strat de plută blond bine așezat are un rezultat estetic care nu se degradează de-a lungul anilor: cu siguranță veți vedea clădiri cu acoperiri exterioare unde liniile de joncțiune dintre panouri sau poziția teselelor de fixare sunt evidente. Nu sunt paltoane de plută blondă naturală BioVerd.
  4. Certificat conform standardului european ETAG 004 cu marcaj CE: sistemul de izolație plută naturală blondă BioVerd a obținut aprobarea tehnică europeană ETA 11/0263 și certificatul de conformitate CE. Marcajul de siguranță, care certifică conformitatea produselor cu directivele UE, permite libera circulație a acestora în toate țările UE
  5. BioVerd este un sistem de construcție biologică, natural, respirabil, sănătos și durabil, respectând mediul înconjurător: permite economii de energie și confort de mediu să fie obținute 365 de zile pe an.
  6. Criterii minime de mediu: panourile din plută blondă naturală respectă cerințele CAM și, prin urmare, pot fi stimulate la 110%, conform cerințelor decretului „Relansare”.

 
Izolarea locuințelor cu sisteme de izolare termică externă (ETICS - Sistem compozit de izolare termică externă) este acum cea mai bună tehnică pentru a obține eficiența energetică a clădirii și pentru a limita inconvenientele cauzate de podurile termice în corespondență cu grinzile și stâlpii. Oferta de piață este largă, cu caracteristici termice, mecanice, estetice și funcționale foarte diversificate, dar cea mai convenabilă și inovatoare alegere estePalton de plută Bioverd.

Coverd se specializează în producția de straturi interne și externe din 1984, astfel încât experiența, pasiunea și numeroasele intervenții efectuate sunt cea mai bună garanție a noastră. Pentru a obține cele mai bune rezultate, intervenția ar trebui să fie precedată de o inspecție de către tehnicienii Coverd și de un proiect de execuție în care sunt indicate dimensiunile termo-higrometrice ale grosimii izolației și metodele de preparare a substratului.

 
 
 
Palton de plută

Sistem de izolație plută blondă BioVerd

Izolant, respirabil, natural. 
Soluția completă pentru izolația termică, higrometrică și acustică a clădirilor se numește BioVerd, acoperirea respirabilă și naturală a lui Coverd, testată în peste 35 de ani de experiență cu rezultate excelente. Nu vorbim despre o acoperire simplă, ci despre un sistem complet care folosește materiale și produse concepute să funcționeze sinergic, minimizând problemele de instalare, garantând rezistență și durabilitate.

Elementul principal al acestui sistem este panoul de plută naturală blondă SoKoVerd.LV sau SoKoVerd.XL, care protejează clădirea pe măsură ce scoarța protejează copacul, lăsându-l să respire. Izolarea termică externă este una dintre cele mai convenabile intervenții posibile de recalificare a energiei, datorită relației excelente dintre costul intervenției și economiile obținute.

În funcție de amplasarea clădirii și de natura materialelor, se pot obține economii economice, în termeni de costuri energetice mai mici, comparativ cu o clădire neizolată. Consum mai mic egal nu numai cu mai puține cheltuieli, ci și cu o cantitate mai mică de emisii poluante: 
economia puternică economică este astfel combinată cu o protecție importantă a mediului.

 
 
Palton de plută

Avantajele unei clădiri izolate cu sistemul BioVerd

BioVerd, sistem complet de izolare termică cu plută blondă naturală pentru a proteja casa. Certificat conform standardului european ETAG 004, marcat CE și conform cu cerințele CAM.

În ceea ce privește performanța energetică generală și clasa energetică, un rol important îl joacă sistemul de izolare termică externă utilizat, pentru o îmbunătățire a stării energetice a clădirii. Pereții bine izolați se încălzesc mai repede și rețin căldura mai mult timp prin exploatarea inerției termice a structurii; prin urmare, se folosește mai puțină energie pentru a încălzi casa, cu consecința unui mediu mai sănătos și mai confortabil.

De fapt, este de preferat să mențineți temperatura internă la 18 ° C cu pereți calzi și încălzire la minimum, mai degrabă decât la 21 ° C cu pereți reci și încălzire la maxim. Mai mult, creșterea cu câteva grade a temperaturii interne a peretelui evită problemele de condensare a suprafeței, principala cauză a formării mucegaiului.

În timpul verii, haina de plută BioVerd previne supraîncălzirea pereților din cauza radiației solare și vă permite să mențineți temperaturi mai scăzute în interior. Placarea BioVerd poate fi realizată atât în ​​exterior, cât și în interior, pe clădiri noi sau existente, pe întreaga suprafață sau doar pe o parte a acesteia, în funcție de necesități și în funcție de structură, datorită grosimii reduse, mult mai mică decât la un contra-zid de cărămidă.

parchet pluta, pluta, produse pluta